Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Jaroslave Báleku. Stat poznate podle jeho organizace.

Vlada v CR je vybirana s kadru stran a jen s jednim hodnocenim. (prezident). Vlada MUSI mit vetsinu ve Snemovne, (koalice) takze ma prakticky ctyrletou diktaturu v provadeni svych nesmyslu. Pridate-li jeste, ze vsechny penize statu jsou v drzeni vlady, na katastrofu je zadelano.

Neni v nasi republice nutno psat tyto slova. Cesky narod ceka na nekoho z venci, aby udelal poradek. Jeden jsem prozil (1948). Tech "cizincu" ve vedeni bylo dost. Od Vaclava III (1306) az po cisare Karla (1918), jen jednou se Cesi zapomeli a zvolili CECHA za krale ceskeho.

Minula vlada mela take cizaka ve vedouci funkci vlady. Tech 30% Cechu je pripraveno zase z podporou toho muze coby premiera, nebot on chce zase mit trochu vice. Ta organizace mu to dovoluje. Je pro nej vyhodna.

Proto vas nadpis, pane Jaroslave Báleku, je presny. Skoda. Tolik myslitelu a skutek utek.

0 0
možnosti
Foto

Slabý stát = malý stát = méně zásahů do ekonomiky = bohatší lidé = spokojená společnost.

0 0
možnosti
Foto

Náš stát není slabý, ale přebujelý, kvůli čemuž nemůže řádně fungovat. A na tom se podepsaly všechny vlády předchozí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Národohospodář a spisovatel. Publikoval celou řadu statí z oblasti hospodářské politiky, Je autorem 12 knih především z oblasti historie a politiky, ale i humoristických včetně divadelní hry a dvou sbírek básní. Provozovatel webu Politika teoreticky i prakticky. https://www.politika-teoreticky-i-prakticky.cz/ a Knihy Jaroslav Bálek, Bálek Jaroslav knihy (knihy-jaroslav-balek.cz)

 

 

Seznam rubrik