Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Proč dávat všechny majitelé nemovitostí do jednoho pytle? Jou snad všichni bohatí?

0 0
možnosti
MC

Jenže mnohé parcely na zahrádky a chaty byli přidělovány komunistickými byrokraty zcela v korupčním prostředí, nehledě na to, že mnohé zabírají zcela neoprávněně lukrativní místa a hyzdí krajinu.

0 0
možnosti
Foto

Každá daň je nemorální.

0 0
možnosti
JK

Tak to ale v reálu nefunguje nikde na světě. Stát bez daní neexistuje.

0 0
možnosti
PK

Tak ta daň má být odstupňovaná, na první byt málo, na další víc. Vím že vše se nechá švindlovat, "optimalizovat", ale ideální systém neexistuje. I daň z příjmu nemůže být zcela či téměř zcela lineární. Stát do toho musí šlápnout, představa že výrazně sníží aparát a propad se vyřeší je naivní.

0 1
možnosti

Nejhorší je, že nejsou lidi na práci! Máme nejnižší nezaměstnanost! Proč? Protože máme příliš mnoho míst kde se moc nepracuje, ale berou se vysoké peníze!

1 2
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Národohospodář a spisovatel. Publikoval celou řadu statí z oblasti hospodářské politiky, Je autorem 12 knih především z oblasti historie a politiky, ale i humoristických včetně divadelní hry a dvou sbírek básní. Provozovatel webu Politika teoreticky i prakticky. https://www.politika-teoreticky-i-prakticky.cz/ a Knihy Jaroslav Bálek, Bálek Jaroslav knihy (knihy-jaroslav-balek.cz)

 

 

Seznam rubrik