Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tato vláda nemá mandát na zvyšování daní. Tato vláda dostala mandát aby vyrovnala rozpočet a to jakýmikoliv škrty na výdajové straně státního rozpočtu.

2 0
možnosti
TT

Vláda ti na nějakej mandát kašle. Mají dost hlasů v parlamentu? Mají. Tak si budou dělat co chcou. Tak to bylo, je a bude, v tom nejlepším, demokratickém systému.

0 0
možnosti
Foto

Všichni občané Česka se mohou u Fialovy vlády na 100 procent spolehnout, že když jim budou násilně zvýšeny některé daně, tak ministři Fialovy vlády si sami sobě zaručeně svoje platy nikdy nesníží.

3 1
možnosti
Foto

Než se dostal Fialový slepenec k vládě, tak antepremiér ujišťoval asi v pěti větách začínajících "můžete se spolehnout" na co se můžeme těšit, až si ho většina zvolí. Chybělo "můžete se spolehnout, že lžu jako ještě nikdo přede mnou".

5 4
možnosti
Foto

mínusářům vzkazuji - napište do vyhledávače - můžete se spolehnout - a dostanete se k videu, které vám Fialovy sliby připomene. Pak to porovnejte se skutečností a zamyslete se nad sebou a mínusy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Národohospodář a spisovatel. Publikoval celou řadu statí z oblasti hospodářské politiky, Je autorem 12 knih především z oblasti historie a politiky, ale i humoristických včetně divadelní hry a dvou sbírek básní. Provozovatel webu Politika teoreticky i prakticky. https://www.politika-teoreticky-i-prakticky.cz/ a Knihy Jaroslav Bálek, Bálek Jaroslav knihy (knihy-jaroslav-balek.cz)

 

 

Seznam rubrik