Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ďjó, to by byli Češi už hodně daleko za vodou, kdyby hlavní neřkuli jediný problém české politiky byla vulgarita presidentů, senátorů, poslanců a ministrů. A senátorek, poslankyň a ministryní...

0 0
možnosti
VF

Lidská společnost jako přemnožená osmimiliardová smečka přechytřelých opic na planetě Zemi, je vývojově a historicky stále stejně hrubá, agresivní, neomalená, sprostá a jinak vulgární. V trvalých řežbách o moc a zdroje platí stále zákony džungle a styl chyť jak můžeš. Lze vidět v regionální politice, stejně jako na úrovni řežby satrapů o vládu ve zdejší neokoloniální vazalské gubernii a stejně jako na mezistátní úrovni. Rozšíření elektronických aplikací a rozšíření elektronického smogu pouze přiblížuje a odhaluje pravou tvář veškerého pokrytectví mezilidských vztahů, geneticky kódovaných v pravěkých tlupách.

1 0
možnosti
VF

Rozšíření elektronických aplikací a rozšíření elektronického smogu pouze přiblížuje a odhaluje pravou tvář veškerého pokrytectví mezilidských vztahů, geneticky kódovaných v pravěkých tlupách.

0 0
možnosti
JK

Nojo, ale zase na rozdíl od dřívějška se teď už v Evropě zdaleka neválčí tolik jako dřív (Rusko není Evropa).

0 0
možnosti
ZZ

V Rusku se neválčí - nebo už jste Ukrajinu odepsal a přisoudil ji po právu Rusku ?

0 1
možnosti
LC

Souhlas. Jen nevím z čeho vaše, v poslední větě prezentované doufání, vyplývá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Národohospodář a spisovatel. Publikoval celou řadu statí z oblasti hospodářské politiky, Je autorem 12 knih především z oblasti historie a politiky, ale i humoristických včetně divadelní hry a dvou sbírek básní. Provozovatel webu Politika teoreticky i prakticky. https://www.politika-teoreticky-i-prakticky.cz/ a Knihy Jaroslav Bálek, Bálek Jaroslav knihy (knihy-jaroslav-balek.cz)

 

 

Seznam rubrik